Mehis Tulk asus tööle Saarte Hääles (3)

02.11.2015_Mehis Tulk-6

Saarte Hääle toimetusega liitus eilsest staažikas ajakirjanik Mehis Tulk, kes hakkab saarlaste päevalehes tööle toimetajana.

“Kokku said võimalus ja hea pakkumine,” iseloomustas Mehis Tulk oma asumist Saarte Hääle toimetusse.

Mehis Tulk (47, fotol) on varem töötanud ajalehtedes Oma Saar, Saare Nädalaleht /Saarlane ja Meie Maa.

Peale lehes lugude kirjutamise hakkab Mehis töötama Kadi raadios, asudes Kadis toimetama ja juhtima Saaremaa ajaloo teemadest kõnelevat saadet. Mehise jaoks on see tagasipöördumine juurte juurde, sest Kadi raadio oli tema tööandja ka 90. aastate alguses. Kadi TV-s ja Kadi raadios töötas Mehis kuni 1993. aastani, alguses saatejuhina, hiljem tegevjuhina.

Mehise sõnul annab töötamine ajalehes ja raadios ajaloo-teemalise saate tegemine võimaluse realiseerida ja ühendada viimastel aastatel tekkinud väga suurt huvi ajaloo ja kirjanduse vastu. Mehisel on valmimas mahukas Saaremaa ajaloo teemaline romaan, mis peaks trükivalgust nägema tuleva aasta alguses.

Saarte Hääle vastutav väljaandja Gunnar Siiner ütles, et tal on väga hea meel näha toimetusega liitumas veel üht tublit ja asjatundlikku ajakirjanikku. “Mehise kogemustepagas teeb temast hinnatud kirjutaja-toimetaja. Iga selline täiendus meie toimetusele tõstab kogu väljaande taset,” sõnas Siiner.

Print Friendly, PDF & Email