Cargobus avas Saaremaal ja Muhumaal pakipunktid

Cargobus avas koostöös kohalike ettevõtetega pakipunkti Pärsama, Leisi, Kihelkonna ja Sõmera poes. Muhus asub pakipunkt Liiva küla autoremondi töökoja poes. Huvi Cargobusi pakkide kullerteenuse vastu Saare- ja Muhumaal on järjest kasvanud.

Tänu alanud koostööle on nüüd võimalus saadetisi kätte saada ning teele panna Saaremaa eri kohtadest ja Muhumaalt. Pakipunkt on alternatiiviks ukseni kullerteenusele, mida seni on kasutanud põhiliselt ärikliendid.

Cargobusiga on võimalik pakke saada või neid saata nii Eestis, Baltikumis kui ka Euroopas. Eesti kõige kiirem Cargobus Express pakiteenus toimib ühest esindusest teise esindusse saates. Saare- ja Muhumaa pakipunkti külastab kuller 1 korda tööpäeva jooksul. Pakkide pealekorjest alates jõuavad pakid suuremate linnade esindustesse ja mujale Eestisse 24 tunni jooksul ning eriti kaugetesse piirkondadesse kuni 48 tunni jooksul.

Saare- ja Muhumaalt kuni 30-kilose saadetise saatmine kas Cargobusi esindusse või teise pakipunkti Eestis maksab 6 eurot, kuni 50-kilone 9 eurot ja kuni 100-kilone 15 eurot. Saadetis võib koosneda mitmest pakist ning kõik Cargobusiga saadetavad pakid on kindlustatud.

Paki saatmine pakipunktist on eriti mugav seetõttu, et kohapeal pole vaja enam midagi vormistada, uurida või maksta. Seda kõike saab teha eelnevalt kompetentse kliendikeskuse nõustaja abiga, esitada tellimus lühinumbrile 17799, e-posti info@cargobus.ee teel või kodulehe kaudu.

Uus pakipunktide ajastu muudab Cargobusi teenused kättesaadavamaks terves Baltikumis.  Pakid liiguvad üle Eesti loetud tundidega ning igale saadetisele anname tarneaja lubaduse. Cargobus tegeleb endise pühendumusega pakiveoga kas suurte ja väiksemate bussidega ning haldab oma võrgustikku kas esinduste või koostööpartnerite-pakipunktide abil. Cargobus oli, on ja jääb kõige kiiremaks pakivedajaks Eestis, juba 23 aastat. Pakiteenuste kõigi võimalustega saab tutvuda www.cargobus.ee.

Print Friendly, PDF & Email