Videokonkurss viib KG õpilased Strasbourg’i

Euroopa Parlamendi infobüroo kutsus septembris gümnaasiumide õpilasi osalema Euroscola loomingulisel videokonkursil “Kuidas lahendaksime pagulaskriisi?”. Klipi maksimaalne pikkus oli 2 minutit.

Kuressaare gümnaasiumi (KG) inglise keele õpetaja Merike Kivilo kirjutab Meie KG lehes, et nende kooli 11. klasside õpilased võtsid nõuks konkursil osaleda. Üle Eesti osales 18 kooli kokku 36 videoga. “Kiireks küll läks, aga ära tegime – pääsesime üheksa kooli hulka, kelle video-
klipid välja valiti ja kes preemiareisi Strasbourg’i väärt on,” märgib Kivilo.

Auhinnaks saavadki KG 11. klasside 24 õpilast ja kaks juhendajat – võõrkeeleõpetajad – võimaluse külastada Euroopa Parlamenti Strasbourg’is 2016. aasta märtsikuus. Seal saab koos umbes 500 erinevatest Euroopa riikidest pärit õpilasega mängida läbi ühe päeva Euroopa Parlamendi istungitesaalis.

https://www.youtube.com/watch?v=a3pPE5-3SgU

https://www.youtube.com/watch?v=AW3079goJvk

 

Print Friendly, PDF & Email