Mai Agana bändi teine “lapsuke” sai valmis (2)

PLAAT TULVIL ARMASTUST: Mai Agana bändi MaiGroup uus plaat “You” on lõpuks valmis. ANDRES ARU

PLAAT TULVIL ARMASTUST: Mai Agana bändi MaiGroup uus plaat “You” on lõpuks valmis.
ANDRES ARU

Ilmunud on Saaremaalt võrsunud andeka basskitarristi Mai Agana bändi MaiGroup uus plaat “You”, seda tänu paljudele toetajatele.

Mai Agan on oma sõnutsi uhke ja õnnelik, et leidis julgust ja tugevust see plaaditegemise teekond üldse ette võtta ja lõpule viia. “Emotsioonid on muidugi laes – tahaks üheaegselt nutta ja naerda,” tunnistas ta. “Eelkõige olen tänulik inimestele, kes mind on inspireerinud muusikat kirjutama, oma bändile ja fantastilistele külalisesinejatele, kelle panuseta ei oleks see plaat sündinud, ja kõigile, kes on meie muusikat soetanud ja toetanud,” rääkis Agan.

Stuudioperiood oli muusiku sõnul tõeliselt intensiivne – lisaks oma plaadi tegemisele oli Mail käsil ka Stockholmi jazzfestivali tarvis muusika kirjutamine ja proovide tegemine uue bändiga Agan/ Broström Spirit. Seda veab Mai Agan koos legendaarse rootsi saksofonimängija ja helilooja Håkan Broströmiga.

“Kui MaiGroupi plaat sai eelmisel nädalal pärast mitmeid seiklusi ja takistusi lõpuks tehasesse trükki saadetud, siis oli selline pingelangus, et olin kolm päeva voodis ja lihtsalt magasin ennast välja,” rääkis Mai.

Kõigile, kes plaadile rahaliselt hoogu andsid, ütleb Mai Agan suure aitäh. “Saame nüüd oma stuudiokulud kenasti kaetud ja ei peagi pool aastat ainult sidrunipipraga riisi sööma..,” tõdes ta muiates.

Uue plaadi nimi on “You” ehk eesti keeli “Sina” ja sellel on lood, mis Mai on kirjutanud, mõeldes talle armsatele inimestele. Nii on seal lugu emale, vanaemale, paariaastasele kauboile Sebastianile, abikaasale ja sõpradele. Mai Agan ise on öelnud, et see plaat on tulvil armastust.

Print Friendly, PDF & Email