“Musta pitsi öö” oli erakordselt menukas (1)

Seitsmendat aastat järjest toimunud “Musta pitsi ööl” oli tänavu rekordarv osalejaid. Orissaare kultuurimajas veetsid mõnusa õhtu umbes 140 naist ja neli meest.

Muusika eest hoolitsesid Rolf Roosalu ja superstaari-saates tuntust kogunud Risto Paiste. Lisaks pakkus meelelahutust Hannes Hermaküla, kes rääkis teemal “Kas ma sellist kaasat tahtsingi?”. Õhtut juhtis Margus Ligi.

“Musta pitsi ööd” korraldava Pai salongi omanik Kaire Reimal arvas, et õhtule tuli kasuks eelkõige rahva hulgas leviv reklaam. “Nendele, kes eelmisel aastal käisid, meeldis ja nüüd võtsid nad ka sõbrad kaasa,” ütles Reimal. Inimesi meelitasid kohale ka tuntud esinejad, lisas ta.

Reimal selgitas, et “Musta pitsi öö” eesmärk on kostitada rahvast – eelkõige naisi, aga miks mitte ka mehi – sel pimedal ajal ühe toreda ja sooja õhtuga. “Igal aastal tunneme, et Orissaares on palju toredaid inimesi, mis tekitab nii sooja tunde. Isegi õhtu külalised saavad aru, et oli kuidagi eriline siin olla,” rääkis ta.

Nagu juba traditsiooniks kujunenud, viidi läbi ka muutumismäng. Selleks valitakse igal aastal välja üks tuntum Orissaare inimene, kellele tehakse ettepanek muutumismängus osaleda. Seejärel otsitakse mõni Orissaarega seotud õmbleja, kes muutujale kleidi disainib. Viimane viimistlus tehakse Pai salongis, kus muutuja saab uue soengu, meigi ja maniküüri. Tänavu oli muutuja rollis Orissaare spordihoone juhataja Andla Rüütel.

Kaire Reimal tänas kõiki toetajaid ja kutsus üritusel osalema ka järgmisel aastal.

 

Print Friendly, PDF & Email