Kõik rattavargused ei jõua politseini

Viimastel nädalatel on Kuressaares väidetavalt varastatud mitmeid jalgrattaid. Seda nii kesklinnas kui ka Smuuli elurajoonis.

“Politsei on oktoobris saanud ühe kuriteoteate, mis puudutab jalgrattavargust Kuressaares. Selle juhtumi puhul on kahtlustatav välja selgitatud ja menetlus lõpule viidud. Kas varastatud on ka rohkem rattaid, selles osas me hinnangut anda ei saa, sest saame rääkida vaid juhtumitest, mille pärast on politseisse pöördutud,” ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak.

Tema sõnul saab varasemale tuginedes väita, et varastatakse nii lukustatud kui ka lukustamata jalgrattaid. “Kaduma läinud jalgrattaid ka leitakse ja tuuakse leiuna politseisse. Tavaliselt õnnestub siis jalgratas ja omanik kokku viia,” märkis Grak.

 

Print Friendly, PDF & Email