Kes on Lääne-Eesti regiooni parimad turismiasjalised?

MTÜ Lääne-Eesti Turism kuulutas koostöös turismi maakondlike katusorganisatsioonidega välja konkursi, tunnustamaks Lääne-Eesti regiooni parimaid turismiasjalisi.

Kuressaare turismiinfokeskuse juhataja Karmen Paju ütles, et Lääne-Eesti parimate turismiasjaliste konkursile saavad kandidaate esitada kõik, kes soovivad. “Igaüks meist teab kedagi, kes paneb oma tegemistesse hinge ja südame ning annab endast rohkem, kui tingimata vaja,” rääkis Paju. “Praegu on hea võimalus seda märgata ning sellest ka teistele teada anda.”

Konkursi ja tunnustamise eesmärk on tõsta esile Lääne-Eesti regioonis edukalt tegutsevaid turismiettevõtjaid, -arendajaid ja atraktiivseid valdkondlikke projekte ning teadvustada regiooni inimestele turismivaldkonna olulisust.

Kandidaate oodatakse kahes kategoorias: aasta turismitegu (ajavahemikus september 2014 – september 2015 silmapaistnud) ja Lääne-Eesti parim turismiarendaja (pikaajaliselt eriliselt silma paistnud järjepideva arenguga, on kaasa aidanud Lääne-Eesti kui turismiregiooni tuntuse suurendamisele ja on alati avatud koostööks erinevate osapooltega). Kandidaat võib olla objekt, sündmus, ettevõte, juriidiline või eraisik, võrgustik, turundustegu vms. Mõlemas kategoorias antakse välja I ja II koht.

Vabas vormis kirjalikke ettepanekuid saab saata veel tänase päeva jooksul e-posti aadressil info@westestonia.ee. Regiooni parimaid tunnustatakse IV Lääne-Eesti turismi aastakonverentsil Haapsalus 25.–26.novembril.

Print Friendly, PDF & Email