GOSPA üllatas lätlasi nende emakeeles

IRINA MÄGI

IRINA MÄGI

GOSPA hotelli juht Piret Trei ütles, et kuna Lätis on parasjagu koolivaheaeg ja nende hotellis peatub palju lätlasi, otsustati nende jaoks midagi vahvat välja mõelda. “Mõtlesime, et mis võiks olla veel ägedam kui üllatada oma lätlastest külalisi nende emakeeles kõnelevate teenindajatega,” rääkis Trei. Nõnda kutsuti appi kolleegid Riias asuvast Alberti hotellist. Taoline üllatus tehti GOSPA-s juba teist aastat. Ka mullu sügisel, kui lätlastel oli koolivaheaeg, korraldas hotell samasuguse asja.

Klientidele on üllatus seni väga meeltmööda olnud. “Väike vau-efekt on see igal juhul,” kinnitas Trei.

Martina Korztane-Markeviva, Linda Kalva ja Piret Trei jäid eile pildile hotelli vastuvõtus. Tegelikult on läti neiud teenindamas ka restoranis ja hommikusöögilauas.

Print Friendly, PDF & Email