Muhu karikas läks soomlastele (1)

2 X TAMBET ALLIK

2 X TAMBET ALLIK

24.10.2015_Kaitseliidu laskevoistlus_G-13

Laupäeval toimus Muhus Koguva külas kolmandat korda Kaitseliidu Saaremaa maleva korraldatud laskevõistlus “Muhu karikas”. Aasta-aastalt populaarsust koguval võistlusel jäi võõrustajate osaks 7. ja 8. koht. Võistkondliku esikoha võttis soomlaste LRSCE, kellele järgnesid Tallinna ja Pärnumaa malev. Osalejaid oli 70 ringis. Kaugemalt osalejad tulid Soomest ja Rootsist.

Individuaalselt oli täpseim laskur Aarne Markko, snaiper-klassi rändauhinna viis koju Olev Lomp ja pikimate distantside kuningaks krooniti Indrek Varba. Parim saarlasest täpsuskütt oli 12. koha saanud Kristjan Moora (fotol), talle järgnes 15-ndana Andres Jalakas. Parim saarlasest snaiper oli viieteistkümnendana Ingmar Pill ja 17. oli Tanel Mänd.

Kokku võisteldi kolmes ehk täpsusküti, snaiper- ja snaiper- magnumi klassis. Võistkonnas oli kolm esindajat: kaks täpsuskütti ja üks snaiper. Sihtmärgid olid 200, 300, 500, 700, 850 ja 1000 meetri peal.

Auhinnad klassi kolmele paremale pani välja Soome relvatehas SAKO. Muhu valla auhinna sai võistlusel parima tulemuse saanud LRSCE ja Saaremaa maleva poolt olid parimatele auhinnaks käsitööna valminud teemakohased meened.

Print Friendly, PDF & Email