LÜHIDALT

Andi Noot võitis Soomes järvejooksu

Andi Noot võitis Soomes Pihti­salmen Retro 9,4 km pikkuse järvejooksu uue rajarekordiga 28.43. Tulemus on 29 sekundi võrra parem, kui tema varasem tippmark sel distantsil. Mullu jooksis ta samas kohas välja aja 29.12.

Priit Aavik ujus kaks maakonna rekordit

Priit Aavik saavutas Tallinnas ujumise meistrivõistlustel mitmevõistluses 6. ja Mart Mandel 18. koha.

Individuaalselt püstitas Priit Aavik kaks maakonna rekordit: 100 m vabaujumises (51.93) ja 100 m rinnuliujumises (1.07.69). “Hooaja avastartidega jään väga rahule, sest viimane start oli Saarte mängudel Jerseys ning sellest on juba neli kuud möödas,” ütles Priit Aavik.

Kabe kiirturniiri võitis Ivar Truu

Hooaja esimese kabe kiirturniiri võitis Ivar Truu (5,5 punkti 8-st). Järgnesid Rein Kirst 5, Jaan Truu 4,5, Heino Tammeaid 3 ja Villu Kallas 2 punktiga.

Kiirmale osavõistluse võitis Juuno Jalakas

Maakonna kiirmale meistrivõistluste teisel osavõistlusel osales kuus mängijat.

Tulemused olid järgmised: 1. Juuno Jalakas (4 punkti 5 võimalikust); 2. Rain Kilumets (3,5); 3.–4. Arvo Kallas ja Ülo Tuulik (2,5); 5. Jaak Turja (1,5); 6. Milde Burkova (1 p).

Orissaare Rock oli võidukas

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste teises liigas alistas Orissaare Rock BC Rapla 77 : 64. Orissaare spordihoones mängitud kohtumise avapoolaeg kuulus võõrustajatele ja puhkama mindi Orissaare 49 : 25 eduseisul. Kuigi teisel poolajal loovutati initsiatiiv külalistele, edu enam käest ei antud. Alari Hiis viskas 17 ja Karli Saar 16 punkti.

SH

Print Friendly, PDF & Email