Leisi keskkool pidas sünnipäeva

 

TAMBET ALLIK

TAMBET ALLIK

Laupäeval kogunes Leisi koolimajja ligi kakssada vilistlast ning endist ja praegust töötajat, et üheskoos tähistada Leisi keskkooli 65. aastapäeva.  Leisi keskkooli direktor Riina Piterskihh ütles Saarte Häälele, et eeskava, milles põhirolli mängisid õpetajad, oli lihtsalt super. Õpetajatest oli kokku pandud nii rahvapilliorkester, laulurühm, aeroobikarühm kui ka rahvatantsurühm. Lisaks tulid õpetajad lavale veel näitemänguga.  “Mina uue inimesena ütleksin, et mul on uhke tunne juhtida niivõrd andekat kollektiivi,” tähendas Piterskihh. Lisaks õpetajatele andsid oma panuse eeskavasse õpilased ja vilistlased. Peoõhtuga üldiselt jäädi direktori sõnul samuti väga rahule. Õhtut juhtis vilistlane Iti-Jantra Metsamaa. Kõige vanem peoline lõpetas direktori sõnul Leisi keskkooli teises lennus ehk 1954. aastal. Fotol õnnitleb direktor Riina Piterskihhi vallavanem Ludvik Mõtlep.

Print Friendly, PDF & Email