Conchita Wurst peab Putinit sarmikaks

EI NÄE PÕHJUST NÄRVEERIDA: Thomas Neuwirth, lauljana tuntud kui Conchita Wurst, suhtub teda solvavatesse inimestesse stoilise rahuga ega riku oma närve. Pigem rikuvad oma närve tema solvajad.  WORLDPRESS.COM

EI NÄE PÕHJUST NÄRVEERIDA: Thomas Neuwirth, lauljana tuntud kui Conchita Wurst, suhtub teda solvavatesse inimestesse stoilise rahuga ega riku oma närve. Pigem rikuvad oma närve tema solvajad.
WORLDPRESS.COM

Intervjuus Londoni päevalehele The Times rääkis 2014. aasta Eurovisioni transvestiidist võitja Conchita Wurst (kodanikunimega Thomas Neuwirth) probleemidest, millega ta puutub kokku peamiselt Ida-Euroopa riikides, ja oma suhtumisest Venemaa presidenti Vladimir Putinisse.

Wurst ei arva, et tema suur menu ja populaarsus on seletatav vaid välise iluga, kirjutab ajakirjanik Ed Potton. “Väline ilu on pealiskaudne ja inimesed tüdinevad sellest kiiresti,” ütles laulja. “Kui ikka sisemuses midagi ei ole, siis nad ütlevad: jah, ta on ilus inimene, kuid igav.”

Olles vaimustatud oma vestluskaaslase habemest, palus ajakirjanik luba seda puutuda. Selgub, et habet kompides meenutas see ajakirjanikule Londoni kesklinna luksushotelli käterätikut.

Thomas Neuwirthi sõnul tundis ta juba varases nooruses, et on homoseksuaal. Kui ta oli väike poiss, meeldis talle väga kanda naisteriideid. Kuueaastaselt mangus ta oma vanaemalt, et too ostaks talle seeliku.

Täispikk lugu ilmus laupäevases Saarte Hääles

Print Friendly, PDF & Email