Saaremaa lihatööstus tõi välja kaheksa uudistoodet

RAUL VINNI

RAUL VINNI

Saaremaa lihatööstusel on talvehooajaks valminud kaheksa uut toodet. Nende seas on ahjulihad, vorstid, aga ka kaks pasteeti.

Seejuures on tegemist lihatööstuse esimeste karbipasteetidega. Ehkki määrdepasteete on lihatööstus teinud varemgi, pole pasteete karpi seni pakendatud. Nüüd on aga lihatööstuse juhatuse esimehe Kristjan Leedo sõnul tööstuse tootenimistus ka pasteet suitsupeekoniga ja Kodune veisemaksapasteet.

Saaremaa lihatööstuse uute talvetoodete seas on aga ka gluteenivaba verivorst tatraga. Arvestades, kui paljudel inimestel on mureks gluteenitalumatus, peaks tatra-verivorst olema nende jaoks väga hea uudis. Uued talvetooted on ka Pörssa küljeliha rull, ahjupraad röstleivapaneeringuga ja ahjupraad meemarinaadis.

Samuti on täiesti uued tooted suitsuvorst küüslauguga ja täissuitsuvorst Moskva.

Print Friendly, PDF & Email