Šokolaadimaias sari-varas eelistas Milkat

Kuressaare kohus karistas tingimisi vangistusega meest, kes varastas Kuressaare Rae Konsumist viina ja korduvalt šokolaadi.

Annes (39) vabanes eelmise, korduvate varguste eest määratud aasta ja nelja kuu pikkuse vangistuse kandmisest 10. märtsil 2014. Sama aasta juulis ja tänavu märtsis karistati teda väheväärtusliku asja varastamise eest väärteokorras. Uuesti sattus ta kohtu alla süstemaatiliste varguste tõttu, mis ta pani toime Rae poes tänavu aprillis.

Nimelt varastas ta 2. aprillil kauplusest liitrise Laua viina, 6. aprillil kella kahe ajal päeval kolm tahvlit Milka piimašokolaadi ja sama päeva õhtul kuus tahvlit Pergale šokolaadi. Järgmisel päeval käis ta taas kaks korda vargil, pannes esiteks taskusse kaks Milkat ja paarkümmend minutit hiljem veel sama valiku. 23. aprillil varastas mees samuti kaks korda, kuid mõlemal korral vaid ühe tahvli Milka šokolaadi.

Kohus karistas meest kuuekuulise tingimisi vangistusega 18-kuulise katseajaga. Vargustega tekitas Annes Saaremaa tarbijate ühistule 57-eurose varalise kahju. See tuleb tal hüvitada. Riigile peab ta 12 kuu jooksul ära maksma 585 eurot sundraha.

Print Friendly, PDF & Email