Saarlased tellivad e-poest aiaposte ja lillesibulaid

Veebikaubamaja Hansaposti tänavune müügistatistika kinnitab saarlaste aialembust. Saaremaa tänavuse müügiedetabeli esikümne toodetest on rohkem kui pooled seotud aiapidamisega. Kõige populaarsemad e-poest tellitavad kaubad on aiapostid, võsalõikurid ning lillesibulad ja istikud.

Saarlased on veebist tellinud ka sadu niidukeid ja võsalõikureid. Seejuures tellitakse teistes maakondades vähem robotniidukeid ning eelistatakse pigem traktoreid ja kogujaga niidukeid. Tuhandetest Saaremaale tellitud lillesibulatest ja taimedest olid kõige populaarsemad liiliad ja aedmaasikad.

“Veebist kauba kojutellimine muutub aasta-aastalt üha populaarsemaks, sest e-pood pakub ühelt poolt mugavust ja teisalt laiemat valikut aiatooteid kui ükski kauplus Kuressaare linnas,” ütles Hansaposti juhatuse liige Taavi Rajur.

Lisaks aiatoodetele tellib saarlane veebist ka tööriistu, näiteks akutrelle ja mootorsaage, aga ka kodutekstiili ja nõusid.

Print Friendly, PDF & Email