Joobnud juht võeti rajalt maha tänu vihjele (2)

Nädalavahetusel tuli Lääne-Saare vallast Vaivere külast politseile teade, et purjus inimene võib autorooli istuda ja sõitma minna. Kohale saabunud patrull tabaski roolist joobes juhi.

Üldse tabati Saaremaal nädalaga kuus alkoholi tarvitanud juhti, neist kahe vastu alustati kriminaal-, neljal juhul väärteomenetlust, ütles Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi Kadi raadio uudistele. Arestikambrisse toimetati kolm inimest. Nädalavahetusel tabati ka viis kiiruseületajat ja üks purjus jalgrattur.

Tavapäraselt tuli politseil nädalavahetusel tegeleda isikutega, kes rikkusid teiste inimeste rahu. Kaaskodanikke häirinud purjakil inimesi liikus nii tänavail kui ka poodide juures, kuid menetlusi Juhandi sõnul algatada siiski ei tulnud. “Kõik inimesed said asjadest aru, olid rahumeelsed ja politsei käis kohapeal lihtsalt noomitusi tegemas,” rääkis Juhandi.

Kuressaare politseijaoskond korraldas enne koolivaheaega ka politseioperatsiooni alkoholi tarbinud alaealiste tabamiseks. Meelis Juhandi sõnul oli pilt üsna hea, kuigi tabati kolm alkoholijoobes alaealist. “Tavaliselt on see number suurem olnud,” nentis Juhandi.

Print Friendly, PDF & Email