Politsei käis hobuseid ohjeldamas

14_10_2015_hobused_tammikus_raul_vinni_001

Foto: Raul Vinni

Eile hommikul kell 10.39 teatati politseile, et Lääne-Saare vallas Kuressaare–Sääre teel Loode tammiku lähistel oli tee ääres kümmekond hobust. “Teataja arvas, et loomad võivad teele minna,” ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak. Olukorda saadeti kontrollima politseipatrull. Politseipoolsed toimingud lõpetati kell 11.10, sest selleks ajaks olid hobused tagasi aedikusse aetud. “Hobuste omanik saadi teada ja tema ajas loomad tagasi aedikusse,” rääkis Grak.

Kuigi möödasõitjad kasutasid juhust loomade pildistamiseks, oli tegu üsna ohtliku olukorraga, sest suured loomad liikusid  kergliiklusteel ja tulid ka üle kraavi sõiduteele. Ühe looma ehmumine kandus edasi kogu karjale, mille peale nad edasi kappasid.

Karjast eraldunud valge hobune tuli lausa Saarte Hääle auto juurde. Tundus, et ta on inimestega harjunud. Tema visiidi eesmärk näis olevat maiustuste või paituse saamine.

Print Friendly, PDF & Email