Lääne-Saare valla esimene beebide tervituspidu

beebide tervituspidu

Vallavanem Andres Tinnolt võtab õnnitlusi vastu pisike Maribel Sinaida Saan koos ema Reelika Mägiga.

beebide pidu 2-001

Vallavanem Andres Tinnolt õnnitlusi vastu võtmas ema Sille Janu süles oleva pisikese Henri Januga ja isa Egert Janu, kellel süles vanem poeg Oliver Janu.

9.10.2015_L22ne_saare_valla tited_G-11

Nasva klubisse kogunesid kõik valla noorimad kodanikud. 3x TAMBET ALLIK

9. septembril leidis aset esimene Lääne-Saare valla beebide tervituspidu. Kohale olid kutsutud 2014. aasta lõpul ja 2015. aasta esimesel poolaastal sündinud beebid – kokku 35 last. Vallavanem Andres Tinno tõdes oma kõnes, et seoses suure valla tekkega tuleb beebide tervituspidu korraldada vähemalt kaks korda aastas. Samas leidis ta, et eriti rõõmustav oleks, kui pisikeste vallakodanike juurdekasv saaks lausa nii vägevaks, et beebipidu peaks korraldama näiteks neli korda aastas.

Järgmine tervituspidu toimub tuleval aastal veebruari alguses. Sinna kutsutakse tänavu teisel poolaastal sündinud beebid, kes on tervituspeo toimumise ajaks jõudnud juba piisavalt kosuda, et koos vanematega rahva sekka tulla.

Tere tulemast veel kord kõikidele uutele kodanikele ning emmedele-issidele jõudu ja jaksu maimukeste kasvatamisel!

Print Friendly, PDF & Email