VIDEOD: Saaremaal valmis kaks uut muusikavideot

Laulja Lauri Pihlap üllitas läinud nädala lõpul uue singli ja koos sellega kohe ka muusikavideo. Laulu pealkirjaga “Looking through a glass wall” ehk eesti keeli “Vaadates läbi klaasseina” muusikavideo valmis saarlasest videomeistri Maanus Masingu käe all Masing Medias.

Produtsentide ja toimetajatena olid video juures ametis peale Maanus Masingu Lauri Pihlap ise ja Semy. Laulja meigi eest vastutas Piret Elli. Maanus Masingu sõnutsi võeti video üles Kuressaare lennujaamas.

Selle nädala algul valmis aga teinegi muusikavideo, kus kaadreid Saaremaalt: Kuressaarest, Mändjala rannast ja mujalt. Kaasa löövad videos nt tantsukooli Semiir tantsijad, aga ka Mändjala surfiklubi surfarid jt. See laul “Novõi Joint” on Saaremaalt pärit räppari Okym Riimi, Semy ja Tiiu ühisprojekt ning video taga on Sven Olters ja Brit Tammeleht (Dot Films).

Print Friendly, PDF & Email