Kuressaares avas uksed Pisipere lastekauplus (5)

PALJU KAUPA: Annely Aavik (paremal) ja müüjanna Maivi Luks julgustavad kliente küsima. RAUL VINNI

PALJU KAUPA: Annely Aavik (paremal) ja müüjanna Maivi Luks julgustavad kliente küsima.
RAUL VINNI

Laupäeval avati Kuressaare kaubamaja esimesel korrusel uus lastekaupade pood, kust leiab pea kõike, mida pisipõnnidel, aga ka kooliealistel lastel vaja võib minna.

Pisipere lastekauplus on perefirma ja selle avamine tõi ühe noore pere Saaremaale tagasi. Pisipere Kauplused OÜ juht Annely Aavik on Saaremaalt pärit, tema kaasa Danel Mägi on mulk, ent hiljuti otsustati Viljandist saarele kolida. Loogilise sammuna tundus ettevõtmist siia laiendada – Viljandis on nende lastekauplus tegutsenud kaks aastat.

Kuressaares leidsid kliendid uue poe kohe üles. Nii kui uksed avati, olid ostuhuvilised kohal. Kes uudistas, kes küsis konkreetseid vankrimarke ja -mudeleid.

“Tihedad päevad on olnud, hommikust õhtuni on pood rahvast täis,” kinnitas Annely Aavik. Esimestest tegutsemispäevadest on jäänud mulje, et spetsiaalset lastekaupu müüvat poodi on Kuressaarde oodatud. Kaubavalikus on lasteriided, alates imikueast kuni koolieani välja. Müüakse ka erinevas hinnaklassis vankreid, kärusid, turvatoole ja -hälle. Saadaval on kõikvõimalikud tarvikud, mänguasju, beebivoodeid, madratseid jmt.

“Variante ja valikuid on palju, aga alati tahame kuulata kliendi soove,” kinnitas Aavik. Viljandis ongi tootevalik kujunenud soovide põhjal. “Saaremaal on kliendid ehk uute soovidega, seega tahaks julgustada, et emmed-issid ütleksid, kui nad siinsest valikust ei leia, mida otsivad.”

Poe peremehe sõnutsi on seni olnud ohtralt nii uudistajaid kui omajagu neid, kel kindlad ostusoovid. “Palju vaadatakse ja küsitakse Emmaljunga kvaliteetseid kärusid,” nentis ta.

Ka perenaine kinnitas, et just vankrite osas on siinses kaupluses olnud konkreetseid hinnapäringuid kindlate mudelite kohta.

Print Friendly, PDF & Email