Sander Pärn stardib Saaremaa rallil

Teisipäeval lisandus Silveston 48. Saaremaa ralli stardinimekirja võistluspaar nr 146 Sander Pärn-James Morgan.

Algselt võistlusele registreerunud Venemaa võistluspaar Radik Shaymiev ja Maxim Tsvetkov ei saa isiklikel põhjustel rallil osaleda ja nii otsustaski MM Motorsport pakkuda võimalust Sander Pärnale ja James Morganile.

Sander Pärna sõnul oli neil plaan sõita Saaremaal juba eelnevalt, kuid kuna MM Motorspordil oli vaid üks auto ja see oli broneeritud Radikule, siis ei arvanud nad, et Saaremaa rallil sõita saavad. Aga nüüd see võimalus neile siiski avanes.

Silveston 48. Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul täna, kui kell 18 esimene auto stardipoodiumile sõidab. Täna sõidetakse kolm katset, neist viimane linnatänavatel.

Laupäeval, 10. oktoobril sõidetakse Saaremaa ralli seitse kiiruskatset, nende hulgas ka Saaremaa n-ö klassika Kaugatoma ja Undva katse. Ühtekokku läbitakse kahe päeva jooksul 111,45 katsekilomeetrit.

Silveston 48. Saaremaa ralli võitjat saab Kuressaare keskväljakul asuval poodiumil tervitada laupäeval kell 18.30.

Print Friendly, PDF & Email