Saaremaa rallil stardivad ka Sander Pärn ja James Morgan

Foto: Ray Põder

Foto: Ray Põder

Eile lisandus Silveston 48. Saaremaa ralli stardilisti võistluspaar nr.146 Sander Pärn-James Morgan. Algselt võistlusele registreerunud Venemaa võistluspaar Radik Shaymiev-Maxim Tsvetkov ei saa isiklikel põhjustel rallil osaleda ja nii otsustaski MM Motorsport pakkuda võimalust Sander Pärnale ja James Morganile.

„Nädala alguses selgus, et Radik Shaymiev ei saa rallil osaleda ning tekkis võimalus sõita tema MM Motorsport poolt ettevalmistatud Ford Fiesta R5 masinal. Mõtlesime koos MM Motorspordiga ja otsustasime, et meil oleks kasulik sellel rallil sõita, sest pole ammu sõitnud (viimati Soome MM-rallil augustis) ja saaks käe jälle soojaks,“ sõnas Pärn enne eesootavat Saaremaa rallit.

“Algselt oli meil plaan sõita Saaremaal, kuid kuna MM Motorspordil oli vaid üks auto ja see juba eelnevalt broneeritud Radikule, siis ei arvanud, et saame sõita, kuid läks teisiti. Oleme juba Jamesiga ja MM Motorspordiga Saaremaal ning sõitsime täna 35 testikilomeetrit,” märkis Pärn.

“Sain taas tunde kätte, kuid võistlusele lähen tegema eelkõige oma sõitu ja esimene eesmärk on lõpuni jõuda, kuid kindlasti soovin anda hea lahingu meie N-rühma tippudele – Siim Plangi, Rainer Aus, Egon Kaur ja Roland Murakas. Saab näha, kui soe minu käsi võrreldes nendega on,” võttis Sander võistluseelse kommentaari kokku.

Silveston 48. Saaremaa ralli start antakse traditsiooniliselt Kuressaare keskväljakul, kui reedel, 9. oktoobril, kell 18.00 sõidab esimene auto stardipoodiumile. Reedel sõidetakse kolm katset, millest viimane Kuressaare linnatänavatel. Laupäeval, 10. oktoobril sõidetakse Saaremaa rallil seitse kiiruskatse, teiste hulgas ka Saaremaa klassikud Kaugatoma ja Undva. Ühtekokku läbitakse kahe päeva jooksul 111,45 katsekilomeetrit.

Silveston 48. Saaremaa ralli võitjat saab Kuressaare keskväljakul asuval poodiumil tervitada laupäeval kell 18.30

Print Friendly, PDF & Email