Orissaare noormees on Viljandi aasta noor õpetaja

Viljandi linna aasta nooreks õpetajaks nimetati 25-aastane Henri Pärtel, kes töötab Paalalinna koolis algklassi klassijuhatajana.

Pärtel lõpetas 2009. aastal Orissaare gümnaasiumi ja suundus seejärel õppima Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiasse, kus tema eriala oli huvijuht-loovtegevuse õpetaja.

Paalalinna kooli sattus Pärtel koolipraktika kaudu ja tänavu alustas ta seal juba kolmandat täispikka kooliaastat. Esialgu pidas Pärtel Paalalinna koolis nii klassijuhataja kui ka huvijuhi ametit. Alates eelmisest kooliaastast on ta aga ainult klassijuhatajana ametis.

“Arvan, et eks ta tore ole sellist tunnustust saada, aga ega see mind kellestki paremaks ei tee,” ütles Henri Pärtel Saarte Häälele. Ta lisas: “Kõik õpetajad proovivad oma tööd teha nii hästi kui võimalik, vähemalt mina tahan nii uskuda. Tunnustus on ilus küll, aga sellele ei saa peatuma jääda, oma tööd tuleb ikka edasi teha.”

Print Friendly, PDF & Email