TeatriKino toob Kuressaarde ka Hollywoodi menufilme (6)

Kuressaare linnateatri uuenenud seadmetega TeatriKino oktoobrikuu kavas on lisaks väärt- ja dokumentaalfilmidele ka populaarseid animafilme ja Hollywoodi staare.

Näiteks jõuab Kuressaares järgmisel nädalal kinolinale maailmas ülimalt populaarne animafilm “Käsilased” (“Minions”). Filmidest “Mina, supervaras” ja “Mina, supervaras 2” tuntud väikeste kollaste Käsilaste päris oma film pakub nalja ja närvikõdi igas vanuses kinosõbrale.

Samuti oktoobris TeatriKinno jõudev “Everest” räägib aga tõestisündinud loo põhjal kahest ekspeditsioonist, mis jäid 1996. aastal Mount Everestil ühe kõigi aegade jõhkrama ja ohvriterohkema tormi kätte. Filmi režissöör on Islandi päritolu Baltasar Kormakur ning peategelasi kehastab hulk Hollywoodi staare nagu Josh Brolin, Jake Gyllenhaal, Sam Worthington, Keira Knightley ja Robin Wright.

Kuressaare linnateatri direktori asetäitja loomealal Aarne Mägi ütles, et popcorni müüvaks ja mitu seanssi päevas näitavaks kinoks nad kohe kindlasti ei muutu, samas tahetakse aga näiteks Oscari nominendid ja muud laiemale publikule huvipakkuvamad linateosed võimaluse korral ikkagi ära näidata.

Print Friendly, PDF & Email