Pääste ümberkorraldus Saaremaad ei puuduta (1)

Päästeamet teatas eile, et korraldab oktoobri lõpust osaliselt ümber päästetööde juhtimise ning töö lõpetavad Jõgeva, Narva, Rapla ja Valga korrapidamisgrupid. Nende juhtimisalane töö läheb üle komandode meeskonnavanematele ja naaberpiirkondade operatiivkorrapidajatele.

Korrapidamisgruppidest vabanevad vahendid suunatakse päästekomandodes esmatasandi juhtimisvõimekuse parandamisse ja demineerimistööde valdkonda, et tagada parem valmisolek demineerimisjuhtumitele reageerimiseks, kus väljakutsete arv on pidevalt kasvanud.

Saare maakonda päästealased ümberkorraldused ei puuduta. “Muudatus puudutab ainult neid nelja – Jõgeva, Valga, Rapla ja Narva – korrapidamisgruppi,” kinnitas päästeameti kommunikatsioonijuht Evelin Uibokand.

Print Friendly, PDF & Email