Sügisene noortedisko

25. septembril toimus Kärla rahvamajas sügisene noortedisko. Disko algidee tuli noortelt endilt – Kärla põhikooli 6. klassi tüdrukutelt Glaudialt ja Pilleliisilt. Disko plaanimine ja ettevalmistused võtsid aega kaks nädalat, mis läksid nagu lennates.

Reede õhtul pärast kooli jäid tüdrukud kohe Kärlale, et peoks saal kaunistada ja muid ettevalmistusi teha. Disko algas kell 18, kuid juba 17.30 oli rahvamaja esine noori täis. Diskol käis 56 noort, mida oli üle ootuste palju – on näha, et diskosid tuleb veel teha!

DJ-ks kutsusime Sander Loeli, kes tavaliselt mängib muusikat linna klubides. DJ tuli kohale oma tehnika ja ka valgustusega.
Disko jooksul mängisime ka kaks lõbusat mängu, rohkem lihtsalt ei jõudnud.

Kuna pidu oli menukas ja populaarne, siis ongi väikesed mõtted juba ka uue peo jaoks olemas – olge tähelepanelikud, et maha ei magaks!

Deisi Klaas

Print Friendly, PDF & Email