SPORDIVEERG: Treeningud Orissaare spordihoones

Treeninghooaeg Orissaare spordihoones on täie hooga alanud. Jõukohaseid arendavaid treeninguid leidub nii lastele ja noortele kui ka täiskasvanutele ja eakatele. Sel hooajal on ka mõndagi uut – uued treenerid, uued treeningud.

Kõige pisematele, alles lasteaias käivatele lastele toimub teisipäeviti treener Mati Rüüteli juhendamisel pallitrenn ja neljapäeviti treener Raimo Tamme juhendamisel väikelaste liikumisring. Treeningud on lõbusad ja mängulised, mis arendavad lapsi nii füüsiliselt kui ka vaimselt.

Erinevas vanuses koolilastele pakume spordihoones maadlus-, sportmängude, korvpalli-, jalgpalli-, kergejõustiku-, raskejõustiku- ja iluvõimlemise treeninguid.

Lisaks eelpool nimetatuile algab sellest õppeaastast uus treening – sulgpall. Selle treeningud toimuvad 28. septembrist esmaspäeviti kell 18. Sulgpallitreeninguid juhendab treener Riina Otsason.

Uut on ka kergejõustikus. Kergejõustikutreeningud algavad II kooliveerandist, neid hakkab läbi viima tuntud kergejõustikutreener, kehalise kasvatuse õpetaja ja Orissaare gümnaasiumi vilistlane Endel Tustit, kes muuhulgas on olnud ka Tiidrek Nurme, Marek Niidu ja Indrek Tustiti (Gerd Kanteri treener ja füsioterapeut) treener. Endel Tustiti käe all osalevad Orissaare gümnaasiumi sportlased ehk ka sel hooajal TV10 Olümpiastardi võistlussarjas.

Täiskasvanutele on 2015/16 hooajal pakkuda väga mitmekülgne treeningute valik. Erineva ettevalmistuse ja kehaliste võimetega naistele toimub kahel korral nädalas mitmekülgne jõusaalitreening, mida juhendab Raimo Tamm, ja funktsionaalne treening, mida juhendab treener Mati Rüütel. Kolmapäeviti toimuvad treener Tiina Käeni juhendamisel aeroobikatreeningud.

Reedeti saavad nii algajad kui ka edasijõudnud, nii naised kui ka mehed osaleda pilatese treeningutel, mida juhendab treener Vika Viss. Pilates sobib suurepäraselt ka eakamatele liikumisharrastajatele.

Korvpall on Orissaares populaarne. Korvpallitreeningud meestele ja poistele toimuvad viiel korral nädalas, treener on Mati Rüütel.

Lisaks treeneritega treeningutele on Orissaare spordihoones võimalik iseseisvalt, soovi korral juhendajaga treenida jõusaalis. Kahel korral nädalas on saal vaba ka võrkpallihuvilistele ja neljal korral nädalas sulgpallimängijatele.

Orissaare spordi treeningute kava leiab aadressilt www.orissaaresport.ee ja Orissaare Spordi Facebooki lehelt.

Tere tulemast kõigile uutele ja jätkuvat trennilusti tuttavatele spordisõpradele!

Liisi Miller,
SA Orissaare Spordihoone büroojuht

 

Print Friendly, PDF & Email