Spaahotellid saavad ralli ajaks puupüsti täis

Järgmise nädala lõpul toimuva Saaremaa ralli ajaks on saarele taas saabumas sedavõrd palju rahvast, et vähemalt Kuressaare spaahotellidel külastajate puudust pole – majad täituvad nii rallimeeste kui ka fännidega.

Grand Rose Spa müügijuht Mario Sau nentis, et Saaremaa ralli ajal on nende hotelli täitumus pidevalt muutuv, kuid seda võib kindlalt öelda, et nõudlust on ja hotell saab olema välja müüdud. Esimesi broneeringuid hakati roosispaasse tänavuse ralli ajaks tegema juba eelmisel aastal. “Peamiselt ööbivad meie majas korraldajad ja ralliekipaažid,” ütles Sau.

Ka Arensburg OÜ müügi- ja turundustöötaja Piret Puusepa sõnutsi on Saaremaa ralli ajaks pea kõik toad juba välja müüdud. Praeguse seisuga on veel saadaval vaid üks-kaks tuba ning seda Arensburgi hotelli ja külalistemaja peale kokku.

Arensburgi klientide hulgas on Piret Puusepa kinnitusel nii ekipaaže kui ka rallifänne. Fännid tulevad  Saaremaale kohale enamasti Soomest ja Eestist, sõitjaid on aga ka Venemaalt ja Lätist. Arensburgi hotellis pandi esimesed kohad selleks aastaks kinni koguni enne eelmise aasta ralli toimumist. “Oleme juba järgmise aasta rallikski tube müünud!” avaldas Piret Puusepp.

Üldse mitte täbaramad pole lood ka GOSPA hotellis. Hotellijuht Piret Trei andmeil ei ole neil Saaremaa ralli ajaks külastajaile pakkuda enam mitte ühtegi vaba tuba. GOSPA-s peatub eeloleval rallinädalavahetusel nii rallitiime kui ka -publikut. “Rõõm on tõdeda, et Saaremaa ralli on jätkuvalt populaarne, kogu hotell oli varakult välja müüdud,” kinnitas Trei. Üksikuid tube oli eile saada veel Saaremaa Spa Hotellide majades.

48. Silveston Saaremaa ralli toimub 9.–10. oktoobril Lääne- ja Kesk-Saaremaa kruusateedel.

Print Friendly, PDF & Email