Parim veiselihameister on Kristo Malm

Kristo Malm

Kristo Malm

Restorani Leib Resto & Aed Saaremaalt pärit peakokk Kristo Malm (fotol) kuulutati restoraniäri professionaalidele korraldatud ärifoorumil Sauce 2015 Eesti kõige paremaks rohumaaveiselihast toitude valmistajaks.

Viie parima sekka jõudis veel üks Saaremaalt pärit tippkokkadest. Nimelt oli paremuselt viies veiselihameister Ööbiku gastronoomiatalu omanik, praegu teleris TV3 kanalilt jooksva “Eesti parim pagar” saate üks küpsetiste hindajaist Ants Uustalu.

Sauce 2015 foorumile olid oodatud kokad, köögitöölised, talupidajad, joogispetsialistid, restoranide juhatajad, ettevõtjad, visionäärid, teenindusala profid, turundustähed, toidufriigid ja veinigurmaanid.

Tegu oli päevase seminariga, mis kogus kokku spetsialistid Põhjamaadest, Baltikumist ja Venemaalt.

Print Friendly, PDF & Email