Kas Tänakul tulevaks hooajaks sõitjakoht WRC-sarjas olemas?

Ott Tänak jäi suurest mängust välja

Foto: M-Sport

Tänavu autoralli MM-sarjas vahelduva eduga sõitnud Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi järgmise hooaja kohta seni selgus veel puudub. Värskelt Crash.net’is avaldatud blogis andis kaardilugeja Raigo Mõlder mõista, et neid saab ka tuleval hooajal taas WRC-sarjas kihutamas näha.

“Kui me suudaksime järelejäänud kolme etapiga jõuda veel ühe korra poodiumile, siis see oleks fantastiline,” märkis Mõlder. “Arvan, et oleme oma kiirust tõestanud, oleme heidelnud võidu eest, juhtinud rallit ja jõudnud Poolas ka poodiumile. Nii peaks järgmine hooaeg olema meie jaoks väga huvitav.”

Raigo Mõlder ütles, et kui hooajale tagasi vaadata, siis annab ta saavutatule kümnepallisüsteemis hindeks seitse. “Oleme suuremal osal rallidel saavutanud oma eesmärgid, kuigi mõnel on jäänud need ellu viimata,” tõdes kaardilugeja.

Kolmest tänavu veel jäänud etapist sõidetakse esimene sel nädalavahetusel Korsikal, kus Ott Tänak ja Raigo Mõlder võistlevad esimest korda. Tänaku hinnangul tuleb eelkõige rahulikuks jääda, siis suudetakse loodetavasti üllatada ja saavutada hea lõppkoht.

“Kokkuvõttes ei tea ma sellest rallist eriti palju,” ütles Ott Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel. “Seega on raske ka öelda, mida võiks minult ja Raigo Mõlderilt oodata. Meil oli poolteist päeva aega, et siinsete teedega tutvuda. Teed on väga käänulised ja kogu aeg midagi toimub ning on tähtis, et meie legend oleks hästi ette valmistatud.”

Print Friendly, PDF & Email