Savisaar keeldus ütluste andmisest (2)

Teisipäeval korruptsioonis kahtlustuse saanud Tallinna linnapea Edgar Savisaare kaitsja vandeadvokaat Üllar Talviste kinnitas BNS-ile, et tema kaitsealune keeldus kaitsepolitseis ütluste andmisest.

Talviste sõnul oli Savisaar kolmapäeval kutsutud kaitsepolitseisse, kus tehti koopia tema märkmikust ning seejärel tagastati see talle. “Ütluste andmisest Savisaar praegu keeldus,” ütles Talviste, soovimata ennustada, kas tema kaitsealune valib sellise taktika kuni kohtueelse menetluse lõppemiseni.

Savisaarele ja veel kuuele inimesele esitas kaitsepolitsei teisipäeval kahtlustuse korruptsioonis.

Savisaar rääkis kolmapäeva hommikul Poska majas ajakirjanikele, et tegemist on tema ja Keskerakonna vastu suunatud poliitilise rünnakuga Toompealt. Tema sõnul pole asi kaitsepolitseis, kuna viimane on lihtsalt tööriist. “Asi on tellijas,” rõhutas Savisaar ja märkis, et rünnakute taga on IRL.

Savisaare sõnul on IRL praegu sedavõrd nurka aetud, et üritab kõikide vahenditega kõigutada praegust poliitilist olukorda. Ühtlasi ennustas Savisaar, et praegune koalitsioon on Eestile sedavõrd palju kahju tekitanud, et kukub peagi võimult.

Print Friendly, PDF & Email