Kaido Vahter: kiired ja purjus on topeltoht (9)


Kuressaare politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Kaido Vahter ütles, et nädala jooksul toimetati kainenema kaheksa inimest. Joobnud juhte tabati maakonna teedel samuti kaheksa, lisaks üks lubadeta juht ja 13 kiiruseületajat.

“Teatavasti on joobes juhtimine üldohtlik tegu niigi, aga kui sinna juurde veel kihutatakse, siis on see topeltoht, paraku see eelmisel nädalal joobes juhtide puhul rohkesti ka silma jäi,” rääkis Vahter.

Kuressaare politseijaoskonnas alustati möödunud nädala jooksul viit kriminaalmenetlust, nendest kahel juhul oli tegu joobnud juhtidega. Üks algatatud kriminaalasi on seotud avaliku korra raske rikkumisega, kus üks noor mees lõi teist meest.

Homme algab sügis ning politsei palub peatselt saabuval pimedal ajal autojuhtidel olla hoolsad ning arvestada jalakäijate ja jalgratturitega. Neil omakorda aga kanda helkurit ja helkurvesti.

Print Friendly, PDF & Email