GALERII: Tasuta kiibi sai 68 lemmikut

LEMMIKUID KIIPIMA: Vilvi Ristlaid ja Marje Kaubi tõid kiipida oma lemmikud. TAMBET ALLIK

LEMMIKUID KIIPIMA: Vilvi Ristlaid ja Marje Kaubi tõid kiipida oma lemmikud.
TAMBET ALLIK

Laupäeval sai Kuressaares Kitzbergi tänava parklas tasuta mikrokiibi ja kanti lemmikloomaregistrisse 68 kassi ja koera.

 

Eesti loomakaitse selts kutsus koostöös Varjupaikade MTÜ ja Kuressaare linnavalitsusega laupäeval kampaania “Kiibi või kaota” raames linlastest loomaomanikke oma lemmikuid kiipima ja üleriigilisse registrisse kandma. Üleskutses öeldi, et esimese saja loomaomaniku hoolealused saavad kiibi tasuta, ülejäänutele kehtib aga soodushind 5 eurot.

Kuna sadat täis siiski ei tulnud, said seekord kõik oma kassi või koera tasuta kiipida.

Kuressaarlasest koeraomanik Vilvi Ristlaid tõi kiipida oma lemmiku, väikese 4-aastase Yorkshire’ terjeri Milla. “Seni oli ta mul kiibistamata, kuna õues käies on ta mul alati rihma otsas,” rääkis Ristlaid. “Samas – kui on võimalus saada tasuta kiip, tuleb seda võimalust kasutada. Milla pole kunagi plehku pannud, aga kui see peaks juhtuma, on hea, kui tal kiip on.”

Kampaania “Kiibi või kaota” käigus on kiipimisaktsioon juba toimunud Rakveres ja Kuressaares, ees ootavad Tallinn, Viljandi, Narva ja Paide.

Print Friendly, PDF & Email