Suurvõidu pälvis Kuressaare noor pere (8)

9. septembril loositi telesaates “Suur lotokolmapäev” välja Bingo loto jackpot summas 324 601 eurot, mis jagunes kahe mängija vahel. 162 300,50 eurot võitis noor Kuressaares elav pere, kes käis ka juba oma võitu vormistamas!

Noortel oli ostetud kaks Bingo loto piletit, millest üks tõigi suurvõidu. Kolmapäeva õhtul koos perega lotosaadet vaadates jäi algul üks number märkimata, sest väike laps vajas parasjagu just vanemate tähelepanu. Nii ei saanudki noored esimese hooga teada, et neil on võidupilet. Pärast saadet kontrolliti internetist võidunumbrid üle ning alles siis selgus, et just nemad on
jackpot’i võitjad.

Võidusummast plaanib noor pere tasuda pangalaenu, osa rahast investeerida, samuti ehitada valmis maakodus poolelioleva sauna. Et pereema on praegu lapsega kodune, siis ei pea ta tänu suurvõidule vanemahüvitise lõppedes kohe tööle minema, vaid saab veel lapsega kodus olla.

Bingo lotot on õnnelikus peres ostetud ikka igaks nädalaks, seni on suurim võit tulnud diagonaalidega. Võidust ei tea seni veel keegi peale noorte endi, aga kindlasti plaanivad nad sellest rääkida ka oma lähedastele, teatas Eesti Loto.

Print Friendly, PDF & Email