VIDEO: “Varjudemaa” varsti ekraanil

Tänavu augustis Saaremaa eri paigus üles võetud uus krimiseriaal “Varjudemaa”, milles lööb kaasa hulgaliselt saarlasi, lasi välja tutvustava treileri.

TV3-s näeb uut seriaali alates 2. oktoobrist kell 21.30. Seriaali iga osa kestab koos reklaamipausidega keskmiselt tund aega, mis teeb filmipildi ajaks 45 minutit.

Sarjas püüab mandrilt saarele naasnud naine uurida oma isa surma hämaraid asjaolusid. Teda ootavad kodukohas aga ähvardavad minevikuvarjud ja ohtlik lugu võtab aina hirmsamaid pöördeid. Naise elu satub korduvalt ohtu, kuni ta jõuab kohutava tõeni.

Sarja tegevprodutsent on Harry Kõrvits, tootja Kassikuld OÜ, režissöör Ergo Kuld ja stsenarist Martin Algus. Samad tegijad on varem teinud mitmeid tuntud menusarju, nagu “Ühikarotid”, “Ment”, “Keskea rõõmud”, “Padjaklubi”, “Naabriplika” jmt.

Print Friendly, PDF & Email