Terviseamet kutsub üles “imerohu” tarvitajatest teavitama (8)

Terviseamet kutsub sotsiaalmeedias inimesi üles teavitama imeravimiks nimetatud MMS tarvitajatest mürgistuse infoliinile.

“MMS ehk tegelikult naatriumklorit on tugev oksüdeerija, mis muundatakse happelistes tingimustes kloordioksiidiks. Antud aine põhjustab kergesti tõsiseid mürgistusnähtusid, millest raskemad on vererakkude kahjustus ja neerupuudulikkus,” kirjutas terviseamet neljapäeval Facebookis.

Hulk eestlasi püüab pea kõiki haigusi ravida kloordioksiidiga, kirjutas Eesti Päevaleht neljapäeval. Facebooki kinnises grupis kogunevad jüngrid peavad kloordioksiidi imerohuks, mis ravib kõike alates külmetusest kuni autismi ja aidsini. Lastel kloordioksiidi mürgistusega kaasnevat oksendamist ja kõhulahtisust peavad nad aine ravitoime ilminguks.

Print Friendly, PDF & Email