President tunnustas Lääne-Saare valda külaskäiguga

Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei

4. septembril kohtus Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves Nasva klubis Lääne-Saare valla juhtidega.

Kohtumisel andis president muu hulgas ka soovituse kirjutada käsiraamat, kuidas luua tugev omavalitsus. Lisaks külastas president aasta külaks 2015 tituleeritud Leedri küla ja lõunatas koos Lääne-Saare valla ettevõtjatega. President Toomas Hendrik Ilvese kohtumine mullu kolme omavalitsuse ühinemise järel moodustatud Lääne-Saare valla juhtidega Nasval.

Pildil vasakult SA Lääne-Saare Kultuur tegevjuht ja vallavolikogu liige Pille Mägi, abivallavanem Tiina Luks, abivallavanem Urmas Sepp, vallavanem Andres Tinno, president Toomas Hendrik Ilves, vallavolikogu esimees Urmas Lehtsalu, finantsjuht ja vallavalitsuse liige Helle Alas, vallavalitsuse liige ja endine Lümanda vallavanem Jaanika Tiitson, vallavalitsuse liige Koit Kelder.

President sai kaela valla lipuvärvides salli.

President sai kaela valla lipuvärvides salli.

President Ilvese nimelise plaadiga kivi on nüüd Leedri küla kiviaias. Pildil president Toomas Hendrik Ilves ja Leedri külavanem Indrek Tiitson.

President Ilvese nimelise plaadiga kivi on nüüd Leedri küla kiviaias. Pildil president Toomas Hendrik Ilves ja Leedri külavanem Indrek Tiitson.

 

Print Friendly, PDF & Email