Aasta õpetaja galale kutsuti 10 saarlast (3)

Foto: Sander Ilvest

Tartus Vanemuise kontserdisaalis 3. oktoobril toimuvale Aasta Õpetaja galale on 187 finalisti seas kutsutud ka kümme saarlast. “Gala eesmärk on esile tõsta neid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks. Kindel on see, et neid kõiki ühendab üks omadus – vastutustunne tuleviku ees,” ütles Tarmu Kurm haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooniosakonnast.

Kandidaate esitati tema sõnul järgmistes kategooriates: lasteaiaõpetaja, klassiõpetaja, põhikooliõpetaja, gümnaasiumiõpetaja, klassijuhataja, kutseõppeasutuse õpetaja, õppejõud, suunaja, õppeasutuse juht, hariduse sõber ja aasta tegu hariduses.

Saarlastest kutsuti haridus- ja teadusministeeriumi, sihtasutuse Innove ja Eesti haridustöötajate liidu korraldatavale tunnustusüritusele, millest Eesti Televisioon teeb otseülekande, aasta lasteaiaõpetaja kategoorias Kai Jürlau (Kuressaare Pargi lasteaed), aasta klassijuhataja kategoorias Kadi Tänav (Kuressaare Vanalinna kool), aasta klassiõpetaja kategoorias Ulvi Peeters (Valjala põhikool), aasta põhikooliõpetaja kategoorias Tatjana Truuväärt-Grubeljas (Kuressaare Vanalinna kool), aasta gümnaasiumiõpetaja kategoorias Raili Kaubi (Kuressaare gümnaasium), aasta kutseõppeasutuse õpetaja kategoorias Halliki Väli (Kuressaare ametikool), aasta õppeasutuse juhi kategooria Marika Pütsep (Salme põhikool),aasta suunaja kategoorias Margit Lindau (Kärla põhikool), aasta hariduse sõbra kategoorias Terje Nepper (Kuressaare gümnaasium, pildil) ja kategoorias aasta tegu hariduses Ene Kööts (Orissaare gümnaasium).

 

Print Friendly, PDF & Email