Saarlasi oodatakse suveülikooli

Tuleval nädalal Hiiumaal toimuvale Lääne-Eesti saarestiku biosfääri programmiala 2. suveülikooli “Rohemajandus biosfääri programmialal (kestlik turism)” oodatakse ka saarlasi.

Saaremaalt sõitjatele on korraldatud ühine transport Hiiumaale ja tagasi.

23. septembril kl 12–18 toimub ettekandepäev Kassari puhkekeskuses, 24. septembril kl 8.30–17 on kavas õpperetk, kus vaadatakse rohemajanduse edulugusid ja tutvutakse loodusturismi harrastamise võimalustega Hiiumaal. Suveülikooli on oodatud kohalike kogukondade esindajad, kohalike omavalitsuste ja ettevõtjate esindajad ning esinejad on parimad asjatundjad säästva arengu vallast.

Suveülikoolis on veel mõned vabad kohad, osavõtu tasu on 30 eurot. Suveülikooli korraldavad Ülikoolide Keskus Saaremaal ja keskkonnaamet ning see toimub SA Keskkonnainvesteeringute Keskus rahalisel toel.

Print Friendly, PDF & Email