Hilissuvine flöödikontsert Pöidel (2)

SOOLO: Tänavu astub Liis Lulla Saaremaal publiku ette kahel kontserdil. Foto: Sander Ilvest

Liis Lulla-Knape

18. septembril annab Pöide kirikus taas heategevuskontserdi Liis Lulla-Knape. Kavas on flöödimuusika barokist kuni 20. sajandi parimate paladeni välja.

Kontserdi korraldaja ja Liis Lulla-Knape ema Reet Lulla ütles, et Liis on Pöide kirikus heategevuskontserte teinud juba kümme aastat. “Pöide kirik oli nii kurvas seisus, aga nüüd on asjad hakanud paranema ja tähelepanu pööratakse ka rohkem,” märkis Lulla, viidates mitmetele töödele, mis on kirikus ja selle ümber viimastel aastatel tehtud. Reet Lulla lisas, et iga-aastasele kontserdile on tekkinud justkui oma fänniklubi. Ikka küsitakse, millal jälle kontsert tuleb, ütles Lulla, kelle tütart Eestis kuigi tihti esinemas ei näe, kuna ta elab Hollandis.

Pöide kirikukontsert on ema Reeda sõnul Liisi jaoks lausa südameasi. “Ta üritab alati midagi uut tuua ja ka vanad head lood tulevad esitamisele,” lisas Reet Lulla.

Print Friendly, PDF & Email