Raiekivi säärel pumbati vett ja kustutati tuld (FOTOD)

NAGU PIKNIK LOODUSES: Vabatahtlikud Eve ja Taavi Tuisk näitasid ohutuspäeval, kuidas priimuse peal süüa teha.  Tambet Allik

NAGU PIKNIK LOODUSES: Vabatahtlikud Eve ja Taavi Tuisk näitasid ohutuspäeval, kuidas priimuse peal süüa teha.
Tambet Allik

Pühapäeval Kuressaares Raiekivi säärel toimunud ohutuspäeval jagati teadmisi tule- ja raudteeohutusest. Platsil olid oma telgi üles seadnud erinevad valdkonnaga seotud ametid. Traditsiooniliselt oli kohal liiklusõnnetust matkiv pöörlev auto ja turvavöötestimisseade. Võisteldi jalgrataste vigursõidus. Tunnetada sai suitsu täis ruumis liikumist ja vahtkustutiga summutada elavat tuld.

“Meie kriisivaldkonna poolt olid kohal suured pumbad, millega demonstreeriti järgmisel aastal maikuus Saaremaal toimuvat üleujutusõppust,” ütles ürituse korraldaja, Lääne päästekeskuse ennetustöö vanemspetsialist Kätlin Poopuu.

Osalejate täpset arvu ta eile öelda ei osanud, aga platsil liikunud külastajate hulgaga jäi ta oma sõnul rahule. Üritust soosis ilus ilm.

Print Friendly, PDF & Email