Naistepeksja saadeti vangi (2)

VARJUB PABERITE TAHA: Kohtuotsuse väljakuulutamisel viibinud fotograafide eest peitis Riho Kokk ennast kiivalt. Pärast kaamerameeste lahkumist kuulas ta kohtuotsuse ettelugemist huviga, näitamata välja mingeid emotsioone. Tambet Allik

VARJUB PABERITE TAHA: Kohtuotsuse väljakuulutamisel viibinud fotograafide eest peitis Riho Kokk ennast kiivalt. Pärast kaamerameeste lahkumist kuulas ta kohtuotsuse ettelugemist huviga, näitamata välja mingeid emotsioone.
Tambet Allik

Eile määrati Kuressaare kohtumajas ka varem kriminaalkorras karistatud Riho Kokale (36) kolmeaastane reaalne vangistus

Karistus mõisteti talle erinevate kuritegude eest kokkuleppemenetluses. Vangistuse aeg saadi talle määratud pikima, kahe-aastase karistuse suurendamise teel. Eraldi võetuna oleks ta trellide taga pidanud veetma koguni neli aastat, sest karistused olid talle määratud üheksa kuud, üks aasta, kolm kuud ja kaks aastat. Lisaks võeti talt üheks aastaks ja kolmeks kuuks autojuhtimisõigus.

Kuni kohtuotsuse jõustumiseni jäetakse Kokk vahi alla. Vangistusajast arvatakse maha neli päeva, mil ta oli kinni peetud kahtlustatavana. Vangistuse kandmist hakatakse lugema tema kinnipidamisest 15. märtsil.

Teise astme kuritegude eest peab Kokk maksma riigituludesse 585 eurot sunniraha. 800-eurosest kaitsjatasust tuleb tal tasuda pool ehk 400 eurot, kuna kohus võttis arvesse, et mehe ülalpidamisel on alaealine laps. Lisaks peab Kokk maksma 156 eurot ekspertiisitasusid ja 36 eurot tunnistaja sõidukulu. Need summad tuleb riigieelarvesse maksta võrdsetes osades ühe aasta jooksul.

Tsiviilhagidena tuleb tal tasuda neljale kannatanule kokku 3826,15 eurot.

Print Friendly, PDF & Email