UUS (GALERII): President Ilves kohtus omavalitsusjuhtidega (8)

LINNAJUHID JA PRESIDENT: Simmo Kikkas, Tiia Leppik, president Toomas Hendrik Ilves, Madis Kallas, Kairit Lindmäe. Foto autor: Tambet Allik

LINNAJUHID JA PRESIDENT: Simmo Kikkas, Tiia Leppik, president Toomas Hendrik Ilves, Madis Kallas, Kairit Lindmäe.
Foto autor: Tambet Allik

Täna ja homme Saaremaa-visiidil viibiv president Toomas Hendrik Ilves alustas ametisõidu kohtumisi Kuressaare raekojas, kus teda võttis vastu linnapea Madis Kallas. Ühispildile jäid veel Simmo Kikkas, Tiia Leppik ja Kairit Lindmäe.

President Ilves saab ka ülevaate mandri ja Saaremaa transpordiühendustest, külastab Tallinna Tehnikaülikooli Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskust, piimatööstusettevõtet SaaremaaDeliFood OÜ, Kuressaare Ametikooli disainimajakat, Leedri küla ja sealse Orbu talu kadakasiirupi valmistajaid, Pöide pruulikoda ning kohtub Saaremaa omavalitsusjuhtidega, Lääne-Saare valla juhtide ja ettevõtjatega.

Fotod: Tambet Allik

Print Friendly, PDF & Email