Salme lapsed sõid Jumpsi (2)

Lõbusa nimega koore-jogurtijäätise Salme Jumps turule toonud jäätisetootja Balbiino otsustas esimese koolipäeva puhul jäätist jagada kõigile Salme põhikooli õpilastele, õpetajatele ja ka Salme valla lasteaialastele.

Ehkki jäätist tutvustatakse ennekõike krapsaka memme abil, siis 1. septembri puhul otsustas Balbiino panna rõhku valla nimele. “Tundus selline tore mõte need kaks asja siduda ja rõõmustada Salme valla lapsi nende, võib öelda, omanimelise jäätisega,” ütles Balbiino turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk. “

Jäätised, mida oli kokku kõvasti üle saja, jagati lasteaias välja hommikul, koolilapsed said jäätise kätte pärast aktust ja ühist kringlisöömist. Jäätist oli kohale toodud nii palju, et jagus ka kõigile õpetajaile. “Kindlasti kulub ka neile kooliaasta alguses väike ergutus ära,” arvas Kolk.

Print Friendly, PDF & Email