Väike “lohe”, kes ei oska puhata

PEEGLIKE, PEEGLIKE: Piret Elli vaatab peeglist tavaliselt teisi, mitte iseennast. Foto: Raul Vinni

PEEGLIKE, PEEGLIKE: Piret Elli vaatab peeglist tavaliselt teisi, mitte iseennast. Foto: Raul Vinni

Muah Studio omanik, meigi- ja soengukunstnik Piret Elli (35) ei oska oma sõnul naeratada, ehkki tema töö toob naeratuse huulile paljudele. Samuti ei oska ta ei öelda ja puhata, kuid ometi nimetab end väikestviisi “loheks”.

Õigupoolest ütleb Piret Elli enda kohta suisa “suur lohe”, ent mõistus tõrgub nukuliku noore naise kohta “suur” ütlemast. Piretil on pikkust tubli 158 sentimeetrit. Kui üldse, siis on tegemist ikka väga väikese – aga sõbraliku – “lohega”.

Piret on inimene, kelle kohta võiks öelda, et töö on ta hobi. Tänu oskustele ja suust suhu levivatele kiidusõnadele jagub tal tööd nii ohtralt, et kui ta ei tahaks, siis tal vaba päeva poleks.

Juuksuriks õppis ta 10 aastat tagasi, jumestamise tegi selgeks 9 aasta eest. “Ükspäev mõtlesin, kaua ma seda tööd teinud olen, vahel inimesed ikka küsivad, et kaua te olete tegelenud selle asjaga… “ arutleb Piret.

Ta möönab, et ega ta täpselt tea, kuna vahepeal on kaks last sündinud, aga arvab, et aktiivselt on ta seda tööd teinud vahest kuus aastat.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email