Maakonda tuleb 16 uut õpetajat (6)

Peatselt algaval õppeaastal asub maakonna lasteaedades ja üldhariduskoolides tööle 16 uut pedagoogi.

Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Raivo Peeters ütles, et sellise arvu on maakonna koolid ja lasteaiad maavalitsusele esitanud. “Vähemalt praegu on olukord selline,” nentis ta. “Samas pole välistatud, et see arv võib lähipäevil veidi muutuda.”

Peetersi sõnul on kõik kuusteist meie maakonnas n-ö uued tulijad. “Jätsime statistikast välja kõik need, kes uue õppeaasta alguses vahetavad lihtsalt haridusasutust maakonna piires, liiguvad kas ühest koolist teise või siis ühest lasteaiast teise,” lisas ta.

Maakonna uute õpetajate seas on kolm meest ja 13 naist. Äsja ülikooli lõpetanuid on kaks: Marju Võrno, kes lõpetas sel aastal Tallinna ülikooli ja alustab Ida-Niidu lasteaias lasteaiaõpetajana, ja Maria Lindmäe, kes lõpetas tänavu Tartu ülikooli ja asub tööle Ristiku lasteaias.

Uued õpetajad Saaremaa haridussüsteemis: Ida-Niidu lasteaia lasteaiaõpetaja Marju Võrno; Mustjala lasteaed-põhikooli tehnoloogiaõpetaja ja huvijuht Egle Remm; Saaremaa ühisgümnaasiumi algklassiõpetajad Katrin Rosin ja Janne Traumann; Kallemäe kooli poiste tööõpetuse ja kehalise kasvatuse õpetaja Meiko Saar; Lümanda põhikooli klassiõpetaja Kristina Tiitson; Kuressaare Ristiku lasteaia lasteaiaõpetajad Maria Lindmäe ja Jaanika Matson; Ruhnu põhikooli tööõpetuse õpetaja Ott Oleks; Leisi keskkooli inglise keele õpetaja Kadri Kanemägi; Kuressaare gümnaasiumi klassiõpetaja Carolina Rand, ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Anni Haandi, bioloogiaõpetaja Margus Putku ja sotsiaalpedagoog Piret Tenno; Kuressaare ametikooli õppejuht-metoodik Anneli Kikkas ja Orissaare gümnaasiumi algklasside õpetaja Maris Tamm.

Print Friendly, PDF & Email