Saaremaa TK kolmas

Nädalavahetusel mängitud Eesti tenniseklubide karikavõistlustel kaotas Saaremaa Tennisekool meeste eliitliiga turniiri poolfinaalis kindlalt USTA I-le ja sai Nõmme TK I loobumise järel kolmanda koha.

“Oma eesmärgi täitsime ja jäime püsima, kuigi kahju, et kolmanda koha saime vastase loobumise järel,” rääkis Rauno Gull, lisades, et nõmmekad ei soovinud mängida, kuna oma hinnangul ei saanud nad piisavalt tugevat võistkonda kokku.

Poolfinaalis USTA I-ga oli Rauno Gullil Daniil Glinka vastu mängides kaks matšpalli, mida ta paraku ei suutnud oma kasuks realiseerida. Kuigi Gull võitis kolm tundi kestnud mängus esimese seti 6 : 4 ja teises juhtis 5 : 3, kaotas ta ikkagi 6 : 7. Kolmas sett kuulus juba 6 : 3 Glinkale. “Eks väsimus andis tunda,” märkis Gull.

Kuna Taavi Himmist kaotas Jaan Kononovile 1 : 6 ja 2 : 6 ning Ivar Indrek Himmist Christopher Robin Klettenbergile 7 : 5, 1 : 6 ja 2 : 6, olid saarlased taga 0 : 3 ning vastane oli taganud endale finaali pääsu. Nii jäi Priit Sulustel oma kohtumine mängimata.

Print Friendly, PDF & Email