Reinu Kapp toimus 19. korda

20. augustil toimus Reinu ratsatalus juba 19. legendaarne Reinu Kapp. Päeva peale oli starte 81. Kavas olid erinevate kõrgustega takistussõidud ja ka kaasahaarav tünnisõit.

Päev algas noortele ratsanikele ja noortele hobustele mõeldud sõiduga, millel nimeks Proovikivi. Selles parkuuris oli võistlejaid 25. Esikoha saavutas Marie-Adele Abel hobusel Ange. Teine oli Anni-Liisi Lauk Wendyl ja kolmas Annika Maripuu Artistil.

Järgmine parkuur oli kuni 70 cm, kus esikolmiku moodustasid Saare ratsakeskuse ratsutajad. Võistlejaid oli 20. Esikoha saavutas Mihkel Ait Tuuduril, teine oli Emeli Pikner Maurusel ja kolmas Luise Vevers Patronsil.

Järgnes parkuur, kus ratsanik sai valida, kas võistelda kõrgusel 80 cm või 90 cm. Seekord moodustus esikolmik Reinu ratsatalu ratsutajatest. 1. koha saavutas Eeva Helga Kupits Wiktoorial, 2. koha samuti Eeva Helga Kupits, seekord hobusel Aroomi. 3. oli Karmen Udeküll Aroomil.

Päeva lõpu poole toimus kaks kõrgemat sõitu, millest esimene oli 100 cm. Sellel kõrgusel võttis esikoha Mari-Ann Udeküll hobusel Gracija, teine oli Kristel Käsk Westernil ja kolmas Hendrik Klausson Kuvvatil.

Päeva kõrgeim sõit oli 110 cm, kus vigadeta sõite oli kaks. 1. koha saavutas Jaagup Kallas hobusel Campanella, 2. oli Mari-Ann Udeküll Gracijal ja 3. Eva Haavel Vandaalil.

Võistluspäev Reinu ratsatalus lõppes kaasahaarava vesternratsutamise tünnisõiduga. 1. koha saavutas Jaagup Kallas Etapil Saare ratsakeskusest. Nende aeg oli 17,37 sekundit.

Jaagupile järgnes kaks noort Reinu ratsatalu ratsutajat. 2. koha saavutas Karmen Udeküll Aroomil, sõites välja aja 17,65 sekundit. 3. koha saavutas Eeva Helga Kupits Roomal ajaga 18,47 sekundit.

Mari-Ann Udeküll

Print Friendly, PDF & Email