Metsatöllu võimsat sõud nautis 1500 inimest (3)

Läinud laupäeval Kahutsi maalinnal toimunud folk-metalit viljeleva Metsatöllu kontsert jättis kustumatu elamuse kõigile, kes augustikuises õhtupimeduses oma sammud just sinna seadnud olid.

Kontserdi korraldas Pöide vallavalitsus ning vallavanem Andres Hanso pulbitses veel eilegi headest emotsioonidest, mida toimunu endaga kaasa toonud oli. “Mina jäin väga rahule ja nii palju, kui inimesi kohtasin – ja neid ma kohtasin väga palju kontserdi ajal ja järel –, siis kõik nad oli rõõmsad, et niivõrd võimas asi teoks sai,” tähendas Hanso.

Vallavanema sõnul oli kontserti nautimas ainult veidike vähem kui poolteist tuhat inimest.

Ehkki publikut oli sedavõrd ohtralt, oskas valdav osa end Hanso kinnitusel igati viisakalt üleval pidada. “Omad siitkandi inimesed võtsid enda peale ka turvamisetöö ja turvateenistus oli meil tõesti väga asjalik. Inimesi ei lubatud järskude nõlvade peale tolgendama ning ohtlikumad kohad olid ka väga hästi valgustatud,” pajatas vallavanem. “Mõned väga üksikud purjus tolkamid jaurasid, aga see on alati niimoodi.” Üldpilt oli igatahes korraldaja sõnul kaunis ja korralik.

Hanso on seda meelt, et midagi sama suurt ja võimsat saab toimuma ka tuleval aastal samal ajal. “Mõtted on juba ettevalmistamise juures, midagi tahame kindlasti teha,” kinnitas ta. Üks mis kindel, mullu kohalike inimeste initsiatiivil võsast puhtaks tehtud maalinna raisku minna ei lasta. Maalinna nõlvu trimmerdatakse kaks korda aastas ja kultuuriürituste paigana jääb maalinn kindlasti kasutusse.

Print Friendly, PDF & Email