Kuressaare Lukoili tankla töötajad koondatakse

Kütusefirmade Lukoil ja Olerex omanikfirmad sõlmisid hiljuti ostu-müügilepingu. Selle tulemusel suletakse mitmed Lukoili tanklad üle Eesti, nende hulgas ka Kuressaares Põhja tänaval asuv tankla. Seda aga siiski mitte täielikult.

AS-i Olerex turundusjuht Janne Laik ütles, et Lukoili Kuressaare tanklat ei suleta täies ulatuses, kuna 1. septembrist tegutseb see edasi automaattanklana. “Seega jääb Olerexile Kuressaares kaks tanklat – üks mehitatud teenindusjaam ja üks automaattankla,” täpsustas ta.

Arvestades, et kahe tankla vahele jääb vaid veidi üle ühe kilomeetri, ei pidanud Olerex mõistlikuks hoida avatuna kaht teineteise lähedal asuvat mehitatud teenindusjaama. “Küll aga oleme, arvestades meie klientide soove, otsustanud Lukoili Kuressaare tankla asukohana säilitada ja muuta selle automaattanklaks,” selgitas Laik.

Lukoili Kuressaare tanklas töötab praegu neli inimest: üks juhataja ja kolm klienditeenindajat. “Lukoili neli töötajat koondatakse Lucia Amabile AS-i (endine Lukoil Eesti AS – toim) koosseisust, kuna Lucia Amabile AS ja Olerex AS on kaks eraldiseisvat juriidilist keha,” selgitas Janne Laik.

Samas kinnitas ta, et Lukoili Kuressaare töötajatel on võimalus esitada sooviavaldus Olerexi vakantsetele ametikohtadele. Praeguste plaanide kohaselt ei ole Olerexil plaanis Saaremaal teenindusjaamade võrgustikku laiendada.

Print Friendly, PDF & Email